Vučić: Na izborima nije bilo nepravilnosti, pobjeda SNS-a nevjerovatna
Aleksandar Vučić

Vučić: Na izborima nije bilo nepravilnosti, pobjeda SNS-a nevjerovatna

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je, gostujući na RTS-u, negirao navode dijela opozcije da je na izborima 2. juna bilo nepravilnosti, te ukazao da je za to da svi, bilo gdje mogu da pregledaju izborni materijal.

- Naravno da nije bilo nikakvih nepravilnosti. To je svima to jasno, a pobjeda koalicije oko Srpske napredne stranke je bila nevjerovatna - kazao je on. 

Pozive dijela opozicije, koja ukazuje na prekrajanje izborne volje, na građansku neposlušnost je nazvao „odrazom nemoći“ i „dječjim igrama“.

Kazao je da bi bilo dobro da se u Beogradu odmah krene u formiranje vlasti, te da Novi Sad ne treba da žuri i da, kako je kazao, kandiduje najbolje ljude.

Istakao je da svi akteri u Nišu treba da sačekaju i da se, kako je kazao, ako je potrebno, sto puta prebroje glasovi.

Naveo je i da je važno da se u tim gradovima koalicije oko SNS-a ne pokazuje „nikakva arogancija i bahatost“.

- Ja sam za to da ko god hoće kompletan izborni materijal pregleda i da sve bude transparentno - poručio je Vučić. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.