Siner: Ispunio mi se san, Novaku želim brz oporavak

Siner: Ispunio mi se san, Novaku želim brz oporavak

Janik Siner postao je prvi italijanski teniser na čelu ATP liste.

Dok je Siner igrao četvrtfinale protiv Grigora Dimitrova stigla je informacija da se Novak Đoković povukao sa Rolan Garosa.

To je automatski donijelo smjenu u poretku najboljih. Sada je Siner broj 1, a sjajan dan zaokružio je pobjedom nad Bugarinom za prolaz u polufinale.

“San svakog igrača je da postane teniser ‘Broj 1’ na svijetu. S druge strane, saznanje da se Novak povukao je razočaranje za sve nas ovdje. Želim mu brz oporavak“, izjavio je Siner i nastavio:

„Trudio sam se da ne razmišljam previše o tome, naročito zato što je ovo turnir na kojem sam imao mnogo problema. Pogotovu u posljednje dvije godine… Tako da, srećan sam što sam u polufinalu, trudiću se da uživam u igri i prikažem najbolji mogući tenis“, zaključio je Siner.

U polufinalu će igrati protiv pobjednika meča Alkaras – Cicipas.

Izvor:CDM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.