PLJEVLJA: Domu starih doniran sto za stoni tenis

PLJEVLJA: Domu starih doniran sto za stoni tenis

Sekretarka za sport i mlade Opštine „Pljevlja“ Milica Sekulić sa svojim saradnicima posjetila je Dom starih „Pljevlja“ i donirala sto za stoni tenis sa pratećom opremom korisnicima ove javne ustanove.

“Cilj nam je da ovom donacijom omogućimo korisnicima JU Dom starih “Pljevlja”, da kroz radno-okupacionu terapiju, uključimo novi sadržaj kao vid sportsko-rekreativnih aktivnosti koje će poboljšati njihove fizičke kapacitete a samim tim i jačati kompletno zdravlje. Stoni tenis je sport koji promoviše tjelesnu aktivnost , koncentraciju, jača motoričke sposobnosti i socijalne vještine, te pruža priliku za druženje i takmičenje”, navodi se u saopštenju.

Dara Knežević, dugogodišnji trener stonog tenisa i jedna od najuspješnijih stonoteniserki u Crnoj Gori, korisnicima Doma pokazala je neke elemente ove popularne igre i objasnila pravila.

IZVOR:VOP

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.