Marković: Nervoza Vučića jer će se pred UN i čitavim svijetom ogoliti njegova pogubna politika laži
Jelena Marković

Marković: Nervoza Vučića jer će se pred UN i čitavim svijetom ogoliti njegova pogubna politika laži

Ponašanje predsjednika Srbije Vučića i njegove reakcije na najave da će se na sjednici UN moguće proglasiti međunarodni Dan sjećanja na žrtve gonocida u Srebrenici posljedica su, naravno, već vođene politike, kao i one koju Vučić, sada sa Dodikom, vodi, saopštila je Jelena Marković potpredsjednica Liberalne partije Crne Gore.

Vučić je u vezi tog i drugih pitanja kako Marković naovdi veoma drzak, bahat i nekulturan, a to pokazuje stalnim prvociranjem čitavog civilizovanog svijeta koje se svodi na negiranje genocida u Srebrenici.

Tome se dodaje pridružuju i takozvani ”naši”, a ustvari njegovi podanici iz crnogorske politike, što je uzburkalo čitav region.

”Djelovi suverenističkog bloka, sa takvim shvatanjem i razumjevanjem retrogradne politike, već su, a neki i dalje hoće, u Vladu, koja im sve povladava i obećava do završetka nijihovog cilja, iako je potpuno jasno, da će ih četnički vojvoda sa čela Skupštine odvući u sunovrat, u naručje diktatorske politike Vučića, od koje se polako ali veoma jasno distanciraju najvazniji međunarodni činioci!”, kazala je Marković

Vučić i njegovi puleni očigledno su kako poručuje u panici jer ako se usvoji rezolucija u UN onda postavlja pitanje opstanka Dodika i njegove politike dezintegracije BiH u korist "srpskog sveta", ali i svih laži kojim decenijama obmanjuje narod u Srbiji, ali u regionu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.