U Nišu pao video bim i povrijedio tri učenika, učiteljicu i nastavnicu
Ilustracija

U Nišu pao video bim i povrijedio tri učenika, učiteljicu i nastavnicu

U Nišu, prije otvaranja mini-pič terena, u osnovnoj školi "Kralj Petar Prvi" pao je video-bim i povrijedio tri učenika, učiteljicu i nastavnicu, pišu danas Južne vijesti.

Iz policije su kazali da je uviđaj u toku, a iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) je rečeno da su svi povrijeđeni svjesni, orijentisani i komunikativni.

Iz UKC je rečeno da je jedan učenik preveden na dječiju hirurgiju, po odluci dječijeg hirurga dok su dvojica, nakon dijagnostije, otpušteni kućama.

Dodali su i da učiteljica u procesu dijagnostike, a da je nastavnica nakon pregleda ortopeda i grudnog hirurga i dijagnostike, otpuštena kući uz savjet ljekara.

Obaviješteno je Osnovno javno tužilaštvo i u toku je rad na utvrđivanju okolnosti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.