Peti dan potrage za Dankom (2)

Peti dan potrage za Dankom (2)

NI TRAGA OD DJEVOJČICE

Peti dan traje potraga za dvogodišnjom Dankom, koja je nestala u trenutku kada je bila s majkom i bratom.

Policija i vatrogasci su prvo pretražili kuću kod koje je djevojčica nestala, a zatim su prešli na ispitivanje roditelja. Nakon nekoliko dana se ponovo vraćaju na mjesto nestanka, gdje pronalaze duboke rupe s kanalima. Jučer su detaljno pretraženi i ti kanali, ali djevojčica nije pronađena, potvrđeno je iz MUP-a.

Ne postoje osumnjičeni u ovom predmetu iako se spekulisao da se sumnja na majku, no ona je, kao i otac bila na razgovoru, koji je uobičajen proces u ovakvom trenutku. Također su bila uhapšena trojica muškaraca s područja Kantona Sarajevo zbog njihovih tvrdnji da su povezani s otmicom, ali su se tvrdnje ispostavile netačnim.

Otac nestale djevojčice objavio je sliku svoje kćerke uz poruku u kojoj se moli i nada za njen brz povratak kući: "Zlato tatino, naći će te tata. Svijete moj mali", napisao je tada otac djevojčice.

Prema posljednjim informacijama s terena, policija je pretresla sve objekte u Banjskom polju, gdje je djevojčica nestala. Također otac je poligrafski testiran, dok majka nije s obzirom na to da je trudna.

Izvor:Klix.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.