Inženjer tvrdi: Potkopana nulta ploča, ugrožena stabilnost kompleksa Porto Budva
Foto: Privatna arhiva

Inženjer tvrdi: Potkopana nulta ploča, ugrožena stabilnost kompleksa Porto Budva

Apartmansko poslovnom kompleksu “Porto Budva” ugrožena je stabilnost, jer je izgradnjom temelja na susjednoj parceli budućeg objekta” Avangarda” potkopana nulta ploča. To je u dopisu Urbanističko građevinskoj inspekciji naveo inženjer i nadzor na kompleksu "Porto Budva" Samir Karišik.

“Potkopava se naša nulta ploča i time ugrožava njena stabilnost i samim tim sigurnost objekta i izvođača radova na našem gradilištu. Molimo da hitno intervenišete”, piše u dopisu dostavljenom redakciji Vijesti.
Riječ je o gradilištu pored centralnog vetića na stotinu metara od Starog grada. Urbanistička inspektorka dala je prvo rok da se teren vrati u prvobitno stanje, a nakon što to nije učinjeno, dat je rok do sjutra da se uradi elaborat sanacije.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.