UP: U Beranama došlo do upotrebe vatrenog oružja, utvrđujemo okolnosti
Ilustracija

UP: U Beranama došlo do upotrebe vatrenog oružja, utvrđujemo okolnosti

Policijski službenici Sektora granične policije u saradnji sa službenicima Uprave carina sprovode planske aktivnosti na suzbijanju krijumčarenja svih vrsta roba, na području opštine Berane, saopštila je Uprava policije.

“Tako je sinoć, tokom sprovođenja ovih aktivnosti, iz pravca mjesta Lubnica ka Beranama, uočeno teretno motorno vozilo bez registarskih oznaka, utovareno oblovom građom, koje se na znak policijskog službenika nije zaustavilo, već je nastavilo dalje kretanje do trenutka kada se zaustavilo u rejonu sela Vinicka, a vozač se udaljio u nepoznatom pravcu.

Pretragom terena u cilju pronalaska vozača, pronađeno je parkirano i drugo teretno motorno vozilo marke Mercedes, bez registarskih oznaka, takođe natovareno oblovom građom.

“Sa navedenim događajem upoznata je dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Berane, čiji službenici su izašli na lice mjesta i preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti, dok je sa događajem upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji je naložio dalje preduzimanje aktivnosti”, piše u saopštenju UP. 

Službenici policije u saradnji sa postupajućim tužiocem preduzimaju dalje mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti događaja, a posebno imajući u vidu da je prilikom obavljanja gore pomenutih službenih aktivnosti došlo do upotrebe vatrenog oružja, navodi policija. 

“Po završetku pomenutih daljih mjera i radnji, u odnosu na utvrđene činjenice, policija će preduzeti aktivnosti shodno zakonu”, zaključuju iz UP. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.