Bajden ne isključuje debatu sa Trampom
Džo Bajden i Donald Tramp

Predsjednički izbori u SAD

Bajden ne isključuje debatu sa Trampom

Predsjednik SAD Džozef Bajden izjavio je da je otvoren za mogućnost direktnog sučeljavanja i debate sa svojim republikanskim rivalom na predsjedničkim izborima Donaldom Trampom, nakon što ga je Tramp izazvao da debatuju "bilo kada, bilo gdje".

"Zavisi od njegovog ponašanja", rekao je Bajden spremajući se da iz Vašingtona otputuje u Filadelfiju, prenosi Rojters, javlja Tanjug.

U godinama predsjedničkih izbora Komisija za predsjedničke debate obično organizuje tri debate. U nadmetanju Bajdena i Trampa tokom izborne 2020. godine, njih dvojica su debatovala dva puta, ali je treći susret otkazan.

Tramp je u srijedu na svojoj društvenoj platformi Truth Social pozvao Bajdena na debatu "bilo kada, bilo gdje".

"Važno je za dobro naše zemlje da Džo Bajden i ja debatujemo o pitanjima koja su toliko bitna za Amerikance i američki narod. Stoga ga pozivam na debatu u bilo koje vrijeme, na bilo kom mjestu", napisao je Tramp.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.