Dvije saobraćajne nesreće u Budvi

Dvije saobraćajne nesreće u Budvi

Iz suda su naveli da K.I. su izrečene zabrane upravljanja vozilima u maksimalnom trajanju, kao i maksimalan broj kaznenih bodova, koje će po pravomoćnosti rješenja upisati Uprava policije

Sud za prekršaje u Budvi izrekao je K.I. (42) iz tog grada kaznu zatvora u trajanju od 15 dana zbog izazivanja dvije saobraćajne nezgode, napuštanja mjesta nezgode te odbijanja alkotestiranja. K.I je izrečena i novčana kazna od 330 eura.

“Dana 8. marta okrivljeni K.I. (1981) iz Budve oglašen je krivim zbog izazivanja dvije saobraćajne nezgode, napuštanja lica mjesta nezgode i odbijanja alkotestiranja. K.I. je prekršaje počinio u ranim jutarnjim časovima, pa je nakon vremena provedenog u prostorijama za zadržavanje OB Budva priveden dežurnom sudiji koji mu je izrekao 15 dana zatvora i novčane kazne u ukupnom iznosu od 330 eura”, navodi se u saopštenju budvanskog suda za prekršaje koje potpisuje predsjednik Marko Đukanović.

Iz suda su naveli da K.I. su izrečene zabrane upravljanja vozilima u maksimalnom trajanju, kao i maksimalan broj kaznenih bodova, koje će po pravomoćnosti rješenja upisati Uprava policije.

Izvor:Aktuelno

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.