Više tužilaštvo će ispitati da li ima elementa krivičnog djela u objavi Marka Kovačevića
Marko Kovačević

Više tužilaštvo će ispitati da li ima elementa krivičnog djela u objavi Marka Kovačevića

Podgoričko Više državno tužilaštvo (VDT) ispitaće da li ima elementa krivičnog djela u objavi predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića, potvrđeno je CdM-u iz tog Tužilaštva.

Kovačević je juče, osvrćući se na početak sjednice crnogorskog paramenta na Cetinju kada je došlo do verbalnog sukoba pojedinih poslanika, anpisao na Facebooku da “predsjedniku Skupštine Crne Gore lijepo stoji zgrada Zetske banovine”, te da je “normalno da Švabama to smeta”.

“Više državno tužilaštvo u Podgorici će, kao nadležno tužilaštvo, preispitati da li ima elemenata krivičnog djela za koje se goni po službenoj dužnosti”, kazali su iz VDT-a.

Ranije danas, Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću ocijenilo je da u radnjama predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića, nema elemenata krivičnog djela iz njihove nadležnosti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.