Tramp: Bajdenovo obraćanje Kongresu sramota za Ameriku

Tramp: Bajdenovo obraćanje Kongresu sramota za Ameriku

Bivši predsjednik SAD Donald Tramp nazvao je noćašnje obraćanje predsjednika Džozefa Bajdena Kongresu''sramotom za Amerik'' i ocijenio da mu je govor bio''ljuti'' i''polarizujuć''.

“To je možda bio najljući, najmanje saosjećajan, najgori govor predsjednika u Kongresu. Bila je to sramota za našu zemlju”, naveo je Tramp na društvenoj mreži Društvena istina.

On je istakao da je Bajdenov govor bio ispunjen mržnjom, navodi Njuzvik.

“Bajden jedva da je pomenuo pitanje migranata, ili pitanje najgore granice u istoriji svijeta. On nikada neće popraviti problem ilegalnih migracija, niti to želi. Želi da naša zemlja bude preplavljena migrantima. Krivična djela će porasti na nivoe koji nisu viđeni dosad, i to će se desiti ubrzo”, istakao je Tramp.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.