Zbog štrajka zaposlenih Ajfelova kula zatvorena za posjete treći dan zaredom

Zbog štrajka zaposlenih Ajfelova kula zatvorena za posjete treći dan zaredom

Zbog štrajka zaposlenih Ajfelova kula i danas je bila zatvorena za posjete, treći dan zaredom, Politika.rs.

U poruci na veb stranici Ajfelove kule javnost se upozorava na moguće poremećaje u radu ove turističke atrakcije Pariza, uz obrazloženje da štrajkači zahtijevaju povećanje plata i druge ustupke uprave, prenosi AP.

- Izvinjavamo se zbog neprijatnosti -navodi se u saopštenju, a američka agencija podsjeća da je jedan od predstavnika štrajkača iz sindikata CGT ranije najavio da bi protest "mogao da potraje nekoliko dana, čak i nedelja".

Štrajkači traže povećanje plata srazmjerno prihodima od prodaje karata i žele poboljšanje održavanje metalne konstrukcije kule stare 135 godina, koja pokazuje tragove rđe.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.