Laković: Da imamo još 20 pauk vozila ne bi riješili problem nepropisnog parkiranja

Laković: Da imamo još 20 pauk vozila ne bi riješili problem nepropisnog parkiranja

Nedostatak parking mjesta gorući je problem sa kojim se susrijeću stanovnici Glavnog grada. O ovom problemu i njegovom rješavanju govorio je u emisiji ''Lice Podgorice'' inspektor za drumski saobraćaj Željko Laković.

“Veliki broj autobomila, a manjak parkinga mjesta za posljedicu ima da se građani najčešće parkiraju na nepropisan način. Uprava za inspekcijske poslove svakodnevno izda više od 60 kazni za nepoštovanje saobraćajnih pravila. Prekršaji nepropisnog parkiranja dominiraju u svim prigradskim naseljima, u djelu Zagoriča, Maslina, Zabjela, Starog Aerodroma”, kazao je Laković.

Laković ističe da problem predstavlja nedostatak ljudstva i mehanizacije.

“Trenutno imamo šest pauk vozila i još 20 da imamo ne bi mogli sve da postignemo. Svakodnevno izlazimo na teren i vidimo parkiranje na raznim mjestima. Naši radnici su na terenu, za prijavu funkcioniše 24 sata, tri smjene, 365 dana”, ističe Laković.

Laković poziva građane da pokažu veći stepe. saobraćajne kulture jer će na taj način pomoći i zaposlenima u Glavnom gradu da svoj posao obavljaju efikasnije.

Izvor: Gradska TV

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.