AMERIKANCI ŽESTOKO

AMERIKANCI ŽESTOKO "TUKU" HUTE! Izvršen udar dronovima i raketama: Hitno se oglasila Centralna komanda SAD

Američka vojska je 14. februara izvela četiri udara na protivbrodske krstareće rakete i dronove pobunjenika Huta iz jemenskog pokreta Ansar Alah. Ovo je saopštila Centralna komanda SAD.

"Američka centralna komanda je uspešno izvela četiri samoodbrambena napada na sedam protivbrodskih krstarećih raketa, tri bespilotne letelice i jedno bespilotno vozilo napunjeno eksplozivom u oblastima Jemena koje kontrolišu Huti", navodi se u saopštenju.

Američka vojska tvrdi da su pobunjenici pripremali rakete i bespilotne letelice za lansiranje prema brodovima u Crvenom moru.

                                                                                                                                                                                                                      Izvor:Kurir

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.