Za groblje na Ćemovskom polju dva miliona

Za groblje na Ćemovskom polju dva miliona

Novo groblje na Ćemovskom polju u koje bi trebalo ove godine da se uloži dva miliona eura iz gradskog budžeta, bilo je tema sastanka gradonačelnice Olivere Injac i direktora Pogrebnih usluga Radonje Vulikića. Gradonačelnica je obišla danas gradsko preduzeće. Vulikić je rekao da su gradonačelnici predočili detaljne planove za ovu godinu bazirane na programu rada preduzeća.

– Čim se završi revizija glavnog, revidovanog projekta, odnosno prethodnog kojeg je trebalo mijenjati, raspisaćemo tender za nastavak izgradnje nezavršenog dijela na groblju. Biće izgrađen još jedan blok grobnica u ovoj godini i tu će ih biti 220. To je sve u sklopu prvog dijela, prve faze groblja. U ovom trenutku imamo dovoljno grobnica. Bitno je da možemo da ispunjavamo javnu funkciju, da građani ne moraju da brinu da neće biti prostora za sahranjivanje. Bili smo u takvoj situaciji kada sam preuzeo funkciju, ali smo izašli iz problema - rekao je Vulikić

.On je istakao da će im trebati dva mjeseca od momenta kada raspišu tender da dođu do izvođača, a pet do šest mjeseci za gradnju kapele. Vulikić navodi da su Pogrebne usluge preduzeće koje nema neke posebne probleme, te nijesu htjeli da opterećuju gradonačelnicu njima, jer sve to mogu da riješimo u sklopu firme, prenosi Dan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.