Nikola Petković izašao iz pritvora i oglasio se prvi put: Evo šta je objavio posle napada na Nemanju Bjelicu

Nikola Petković izašao iz pritvora i oglasio se prvi put: Evo šta je objavio posle napada na Nemanju Bjelicu

On se oglasio putem Instagrama

Skandalozna scena viđena je u jednoj beogradskoj igraonici, kada je bivši fudbaler Crvene zvezde, Nikola Petković verbalno napao fudbalera Bjelicu a potom mu prijetio makazama.

Kako se moglo vidjeti na snimku sa vidio nadzora iz pomenutog lokala, Petković je prišao Bjelici koji je sjedio sam, a potom mu prijetio, i vrijeđao njega i njegovu porodicu.

Potom je prema navodima Telegrafa, uzeo makaze sa šanka i zaprijetio Bjelici da će ga izbosti njima. Ubrzo nakon incidenta, reagovala je i policija, koja je privela Petkovića i odredila mu zadržavanje od 48 sati.

Ipak, čini se da je bivši fudbaler Zvezde već pušten iz pritvora, s obzirom na to da se već oglasio na Instagramu.

On je na svom storiju oglasio prvi put nakon incidenta, objavivši fotografiju iz lifta.

                                                                                                                                                  Izvor:Telegraf

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.