Forca čestitala Džaferiju imenovanje za predsjednika Vlade Republike Sjeverne Makedonije

Forca čestitala Džaferiju imenovanje za predsjednika Vlade Republike Sjeverne Makedonije

Danas je važan dan za Albance, prije svega istorijsko imenovanje gospodina Talata Džaferija za premijera Vlade Republike Sjeverne Makedonije. Kao predsjednik Nove Demokratske Snage FORCA, čestitam svim Albancima Sjeverne Makedonije na odmjerenosti i pregalaštvu koji su pokazali tokom stvaranja države Sjeverne Makedonije, navodi se u čestitki predsjednika FORCE Gencija Nimanbegua.

Dodaje da su odmjerenost i pregalaštvo kulminirali tako što je vladu predvodio prvi albanski premijer u istoriji ove zemlje.

“Želim sve najbolje Vladi premijera gospodina Talata Džaferija, gde će svojom posvećenošću i radom Talat Džaferi biti premijer za sve građane Sjeverne Makedonije u svom mandatu. Puno uspjeha na zadatku istorijske odgovornosti!”, naveo je Nimanbegu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.