Ulcinjanin vozio neregistrovano vozilo bez vozačke, odbio alkotest i vrijeđao policajce
Ilustracija

Zaradio kaznu od 3.500 eura

Ulcinjanin vozio neregistrovano vozilo bez vozačke, odbio alkotest i vrijeđao policajce

Ulcinjanin H.K. (21) kažnjen je kaznom od 3,500 eura zbog više saobraćajnih prekršaja i vrijeđanja službenika policije.

"Dana 23.01.2024.godine, ulcinjanin H.K. (2002) je u dva odvojena postupka koja su vođena u odjeljenju u Ulcinju osuđen na ukupno 3.500 eura novčanih kazni.  Njega je sutkinja Anka Kekić najprije oglasila krivim zbog tri saobraćajna prekršaja koje je počinio istog dana u ranim jutarnjim časovima - odbijanje alkotestiranja, vožnja neregistrovanim vozilom, vožnja bez vozačke dozvole i osudila ga novčanom kaznom u iznosu od 2.000 eura", navodi  Marko Đukanović, predsjednik suda za prekršaje u Budvi

Isti okrivljeni je u odvojenom postupku osuđen novčanom kaznom u iznosu od 1.500 eura.

"Jer je odmah po izvršenim saobraćajnim prekršajima omalovažavao policijske službenike koji su ga identifikovali kao prestupnika, isključili iz saobraćaja i sprovodili do prostorija u Uprave policije u Ulcinju", navodi u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.