Marinika Tepić maše sa prozora: Okupljeni je pozdravili aplauzom

Marinika Tepić maše sa prozora: Okupljeni je pozdravili aplauzom

Narodna poslanica Marinika Tepić koja osmi dan štrajkuje glađu pozdravila je okupljene građane sa prozora zgrade RIK-a u kojoj boravi. Građani su je podržali aplauzom.

Narodna poslanica Tepić mahala je sa prozora okupljenim građanima ispred zgrade RIK-a.

Odbijam molbe da prekinem štrajk glađu, bez obzira što su rezultati krvi pokazali da su parametri već malo lošiji, izjavila je FoNetu jedan od nosilaca liste "Srbija protiv nasilja" (SPN).

"Svjesno i racionalno sam ušla u sve ovo. Moramo da stanemo na put izbornoj krađi i mafijaškoj vlasti koja vlada nasiljem, mržnjom, podjelama i huškanjem građana jednih na druge", kazala je Tepić.

Govoreći o neredima ispred Skupštine Beograda, Marinika Tepić je navela da je prepoznala huligane iz grupe Đorđa Prelića.

"Mi smo jedina zemlja na svijetu gdje je vlast demonstrirala protiv opozicije i gdje predstavnici vlasti počinju kontra štrajkove glađu, što govori da se trude da do potpunog besmisla dovedu svaki vid aktivizma. Sve što rade je laž i falsifikat, poput ovih izbora", tvrdi Tepić.

U prostorijama poslaničkog kluba u zgradi parlamenta štrajkuje sedam predstavnika SPN. Štrajku Tepić su se pridružili Jelena Milošević, Danijela Grujić, Janko Veselinović, Željko Veselinović, Branko Miljuš i Dušan Nikezić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.