Policija: Procesuirano 38 osoba zbog „nasilnog ulaska izgrednika“ u prostorije Skupštine grada
Izvor: EPA-EFE

Policija: Procesuirano 38 osoba zbog „nasilnog ulaska izgrednika“ u prostorije Skupštine grada

Načelnik Uprave policije Ivica Ivković izjavio je danas da su tokom noćašnjih incidenata i pokušaja "nasilnog ulaska izgrednika u prostorije Skupštine grada Beograda pripadnici policije procesuirali 38 osoba".

On je za RTS rekao da se najveći broj tih osoba sumnjiči za izvršenje krivičnog djela pozivanje na nasilnu promjenu ustavnog uređenja i nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi i javnom skupu.

Ivković je rekao da dvojica policajaca imaju teške tjelesne povrede, kao i da će danas jedan od njih imati hirušku intervenciju.

On je rekao da se danas očekuju blokada Ministarstva držane uprave i lokalne samouprave i na Brankovom mostu, poručivši da  blokade državnih institucija i mostova neće biti tolerisane i da će biti podnijete prijave.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.