Borozan i Lovćen prekidaju saradnju

Borozan i Lovćen prekidaju saradnju

Crnogorski reprezentativac Vuko Borozan i Lovćen će nakon pola godine saradnje sporazumno raskinuti ugovor, najavio je predsjednik Cetinjana Vido Đakonović.

"Bili smo strpljivi u pregovorima ljetos, bila nam je čast da vratimo Borozana na Cetinje. Vidjeli ste pokazao je kvalitet u mečevima sa Flesnburgom, Elverumom i Kadetenom. Sada smo u fazi pregovora oko raskida ugovora, jer smo zavrišli učešče u Evropi", kazao je Đakonović za TVCG.

Borozan je ljetos stigao na Cetinje kao veliko pojačanje za EHF Evropski kup.

Njega je, međutim, na meču sa Flensburgom u Njemačkoj, trener Pero Milošević u ranoj fazi meča poslao na klupu nezadovoljan, jer se nije vratio u odbranu.

"Zašto širiš ruke. Uzeo sam tajm-aut da objasniš kome. Batali", rekao je iskusni trener u raspravi na tajm autu i poslao Borozana na klupu, a do kraja je igrao mladi Milorad Bakić.

U karijeri je Borozan igrao za Karlovac, Metalurg, Libeke, Vardar, sa kojim je bio šampion Evrope 2017. godine, Vesprem, te nekoliko katarskih klubova.

Nakon šest i po godina vratio se u reprezentaciju Crne Gore, uoči Evropskog prvenstva, koje se u januaru igra u Njemačkoj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.