Olenik: Zbog velikih nepravilnosti izbore ponoviti u cijeloj Srbiji
Izvor: Medija centar Beograd

Olenik: Zbog velikih nepravilnosti izbore ponoviti u cijeloj Srbiji

Narodni poslanik Vojvođana Aleksandar Olenik ocijenio je da se izbori zbog svih nepravilnosti moraju ponoviti u cijeloj Srbiji, a nikako samo u gradu Beogradu.

On je dodao da su protesti protiv izborne krađe u potpunosti opravdani, kao i da ih Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani podržavaju.

„Kada je vlast nedemokratska i kriminalna, ostaje nam samo ulica. Sa druge strane, pitamo se zašto se ne govori o izbornim mahinacijama u Vojvodini ili drugim krajevima Srbije“, naveo je on.

Dodao je da je u Ljuboviji samo na jednoj jedinoj kućnoj adresi prijavljeno 211 glasača iz Bosne i Hercegovine, te da su u Zrenjaninu, Novom Bečeju i Novom Sadu pozive za glasanje dobili građani koje niko ne zna.

Olenik je podsjetio i da na proljeće predstoje lokalni izbori te da se građanima mora jasno staviti do znanja da će opozicija sačuvati njihove glasove.

Izvor AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.