Šapić: Srbija je na ivici građanskog rata
Aleksandar Šapić

"U Beogradu se stvara majdanska atmosfera, slična onoj koja je razorila Ukrajinu"

Šapić: Srbija je na ivici građanskog rata

Predsjednik privremenog organa grada Beograda i kandidat liste "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane" za gradonačelnika Aleksandar Šapić rekao je da je Srbija na ivici građanskog rata.

On je, gostujući na TV Hepi, naglasio i da se u Beogradu sada stvara "majdanska" atmosfera koja je bila uvod u strašan rat u Ukrajini koji je razvalio tu zemlju.

"Ovo što rade je uvod u građanski rat. Zato ih molim da to ne rade. Mi smo stradali mnogo. Nas je građanski rat upropastio. Još nema pomirenja. To ne smije da se ponovi. Ovo je podstrekivanje na građanski sukob i to ne smijemo dozvoliti", rekao je Šapić.

On je ocijenio da je rezultat Branimira Nestorovića iznenađenje, ali da svaki izbori nose neka iznenađenja.

Dodao je da bi izbori, da nije tako, bili dosadni.

"Što se tiče nas, tačno je da smo osvojili oko 20.000 glasova više nego na prethodnim izborima. To sam i najavljivao, kao što sam najavljivao i da ćemo imati između 4 i 5,5 odsto više od Đilasove liste", rekao je Šapić gostujući na TV Hepi.

On je dodao da je očekivao dobar rezultat jer je radio isztraživanja, a i zna koliko je toga uradio u Beogradu za poslednjih godinu i po dana.

Istakao je da bi rezultat bio i bolji da se nisu desile stvari koje su se desile proteklih godinu dana, prije svega tragedije u maju.

"Ovo je najbolji rezulat koji je Srpska napredna stranka nominalno postigla u Beogradu i to sa tako velikom izlaznožću. Đilas i njegovi puleni su plasirali priču da je u Beogardu sve gotovo, pa su počeli i da veruju u tu svoju laž. Ali, pokazalo se da nije baš tako", zaključio je Šapić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.