Rajčić: Pariz je naš san

Rajčić: Pariz je naš san

Nakon pobjede nad Češkom nastup na SP sumirala je i kapitenka Marina Rajčić. Ostao je jedino gorak ukus nakon meča sa Danskom.

- Najbitnije je da smo zdrave završile, a još smo i pobijedile. Žao mi je, naravno, zbog utakmice sa Danskom, ali srećna idem kući, jer znam da smo dale sve od sebe i dobile dosta igračica. To je jako bitno za naredna okupljanja i kvalifikacije koje slijede. Čekamo Martu da nam se oporavi i vrati, mislim da pravimo novu, mnogo jaku reprezentaciju, koja može da parira svima. Mnogo je pozitivnih stvari - rekla je Marina Rajčić, najstarija selekciji sa 30 godina.

Marina Rajčić je tri puta igrala na Olimpijskim igrama, a imaće priliku da ode i na četvrte u Pariz.

- Daćemo sve od sebe, nećemo to lako pustiti. To je naš san, san novih "lavica". Pripremaćemo se kroz klubove da kvalifikacije dočekamo spremne - poručila je Rajčić.

Ponosna je i Tatjana Brnović, jedna od najboljih pivotkinja svijeta.

- Ponosne smo na sve što smo uradile. Dobro smo odigrale utakmicu sa Češkom, stabilno, mirno i uspješno završile prvenstvo. Nismo očekivale ovakav razvoj događaja, ali smo izuzetno ponosne na borbu, pristup i samu igru - kazala je Brnović.

Na poutu ka Parizu prepreke će biti Slovenije koju vodi Dragfan Adžić, Paragvaj i poraženi iz meča Holandija - Njemačka,

- Kvalifikacije će vrlo brzo doći, već za nekoliko mjeseci. Do tada ćemo imati još jedno okupljanje, željno sve to iščekujemo i krećemo sa pripremama - poručila je Brnovićeva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.