Odron kod mosta Grlo, građani čistili saobraćajnicu

Odron kod mosta Grlo, građani čistili saobraćajnicu

Saobraćaj je na pola sata bio obustavljen zbog odrona u blizini mosta Grlo, kod manastira Morača. Kako nam javljaju čitaoci, vozači su izašli iz automobila i očistili dio puta, nakon čega se saobraćaj odvijao jednom trakom.

Pored toga, za danas najavljeni snijeg i susnježica na sjeveru Crne Gore čini se da su iznenadili službe nadležne za čišćenje puteva, pa jutros na putnom pravcu Šavnik - Žabljak nema snjegočistača.

Ekipa TVCG kod tunela Vojnik oko 9 sati i 30 minuta zabilježila je da se saobraćaj odvija po kolovozu koji je prekriven snijegom.

Podsjetimo Auto-moto savez (AMSCG) Crne Gore upozorio je danas vozače na moguće sitnije odrone i savjetovali su maksimalno opreznu vožnju.

Iz AMSCG su podsjetili da je na putevima gdje je to naznačeno za sva vozila obavezna upotreba zimskih guma, bez obzira da li postoje zimski uslovi.

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom, a u višim predjelima sa susnježicom i snijegom.

Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, padavine će se od sredine dana proširiti na veći dio zemlje.

Izvor:RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.