DPS Andrijevica: Dok zaposleni u lokalnoj samoupravi i preduzećima neće primiti svoje zarade u decembru, Opština Andrijevica trguje u Ćulafićev market
Demokratska partija socijalista

DPS Andrijevica: Dok zaposleni u lokalnoj samoupravi i preduzećima neće primiti svoje zarade u decembru, Opština Andrijevica trguje u Ćulafićev market

Zbog nefunkcionalnosti lokalne vlasti u Andrijevici zaposleni u lokalnoj samoupravi i lokalnim preduzećima svoju decembarsku zaradu primiće tek nakon novogodišnjih i božićnih praznika, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u tom gradu.

”Tako će svi naši sugrađani koji su zaposleni u preduzećima čiji je osnivač Opština, praktično ostati uskraćeni da na valjan način sa svojim porodicama dočekaju i proslave Novu godinu i Božić”, naveli su iz DPS-a.

Ovo je dodaju samo jedan od nemara vlasti na čelu sa predsjednikom Opštine Željkom Ćulafićem kojem je očigledno prioritet sopstveni džep pa je tako kako naglašavaju svoj privatni market “Karamela” odredio za dobavljača određene robe za potrebe gradske uprave.

”Takav klasičan primjer konflikta interesa, koji je potvrdio i sam opštinski Sekretarijat za javne nabavke objelodanjen za period 2022. godine a koji ćemo tek vidjeti koliko je iznosio u 2023. godini ne predstavlja i ne ukazuje na ništa drugo do na jasne Ćulafićeve koruptivne radnje. Kada svemu navedenom dodamo brojne primjere nemogućnosti održavanja sjednica lokalnog parlamenta u prethodnom periodu, kršenje zakona, Statuta i Poslovnika SO Andrijevica, kao i sprječavanje odbornika u obavljanju svoje dužnosti onda vidimo kompletnu sliku nakaradnog stanja u našoj opštini”, ističe se u saopštenju.

Sve ove opstrukcije kako zaključuju ”u organizaciji jednog čovjeka, u liku i djelu Željka Ćulafića, Andrijevicu su dovele do totalnog haosa i anarhije čije posljedice trpe sami zaposleni u lokalnim preduzećima, njihove porodice, ali i svi naši sugrađani”.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.