Mugoša: Tužna realnost - najjednostavniji opis Izvještaja Evropske komisije
Boris Mugoša, Foto: Socijaldemokrate

Mugoša: Tužna realnost - najjednostavniji opis Izvještaja Evropske komisije

Potpredsjednik SD-a i šef poslaničkog kluba u Skupštini Crne Gore, Boris Mugoša prokomentatisao je Izvještaj Evropske komisije za Crnu Goru.

“Tužna realnost je najjednostavniji opis godišnjeg Izvještaja Evropske komisije za Crnu Goru”, istakao je Mugoša. 

On je naveo da je još tužnije od ovako lošeg Izvještaja pokušaj nekih koji su upravljali procesima u Crnoj Gori da ga čitaju na način koji po ko zna koji put vrijeđa inteligenciju građana.

Mugoša ukazuje da je do prije par godina “adekvatna implementacija, odnosno primjena donijetih zakona, koji su bili u dobroj mjeri uskladjeni sa EU tekovinom, bila realan i ozbiljan izazov, a sada se nažalost donose i loši zakoni, odnosno zakoni koji nisu u skladu sa preporukama EK i/ili Venecijanske komisije što je potvrđeno u ovogodišnjem Izvještaju Evropske komisije za Crnu Goru”.

On je istakao da je neophodno više rada, iskrene volje i namjere da Crna Gora zaista bude dio EU porodice.

“Politikanstvo je ogoljeno”, zaključio je šef poslaničkog kluba SD-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.