Kod Pariza dvije osobe ubijene u oružanom napadu
Ilustracija (Foto: Pixabay)

Kod Pariza dvije osobe ubijene u oružanom napadu

Dvije osobe su u nedjelju veče ubijene u oružanom napadu u Sen Sen-Deniju, siromašnom departmanu istočno od Pariza - prenijeli su francuski mediji podsjetivši da je tamo u petak naoružani napadač ubio jednu osobu, a nekoliko ranio.

Francuska onlajn-televizija BFMTV je prenijela da su na ulici oko 18.30 ubijene dvije osobe poznate policiji zbog šverca droge.

BFMTV je dodala da za sada niko nije uhapšen, dok drugi francuski mediji prenose da su počinioci pobjegli i da je vjerovatno u pitanju obračun švercera droge.

Mediji su podsjetili da je tu 25. marta bila velika policijska operacija protiv trgovaca drogom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.