Saobraćajna nezgoda na putu Risan - Kotor, jedna osoba teže povrijeđena
Foto: Vatrogasna jedinica Kotor

U sudaru autobusa i automobila

Saobraćajna nezgoda na putu Risan - Kotor, jedna osoba teže povrijeđena

U udesu autobusa i automobila u mjestu Sveti Stasije na putu Kotor - Risan teže je povrijeđena jedna osoba, objavljeno je na facebook stranici Vatrogasne jedinice Kotor, koja je i intervenisala u izvlačenju povrijeđenog iz vozila.

Nesreća se, kako su kazali u OKC-u, desila oko 12:30 sati, ali u tom centru Uprave policije, nijesu imali podatke o povrijeđenima.

Do saobraćajne nezgode je došlo kad su se iz još nepoznatog razloga sudarili autobus i golf.

Na lice mjesta izašla su tri vatrogasna vozila i sedam vatrogasaca.

"Upotrebom spasilačkih alata izvučena je jedna osoba iz putničkog motornog vozila sa težim povredama”, navodi se u objavi kotorskih vatrogasaca.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.