Otkriveno za koja krivična djela Francuska tereti Filipa Koraća
Filip Korać

Kao državljanin Crne Gore uhapšen u Mađarskoj

Otkriveno za koja krivična djela Francuska tereti Filipa Koraća

Filip Korać, desna ruka Luke Bojovića, uhapšen je 3. oktobra kao državljanin Crne Gore u Mađarskoj po nalogu francuske policije, koja ga potražuje za čak 25 krivičnih djela.

Kako je za “Blikk“ izjavila portparolka Metropolitanskog tužilaštva Betina Bagoli, evropski nalog za hapšenje izdat je od strane pariskog tužilaštva zbog organizovanog krijumčarenja droge i pranja novca, a u svrhu krivičnog gonjenja.

“Nalog za hapšenje obuhvata 25 krivičnih djela“, rekla je ona za Blikk, piše Blic, prenosi Nova.rs.

Podsjetimo, osim Francuske, njega traži i Bosna i Hercegovina zbog istog krivičnog djela – trgovina drogom.

Filip Korać je prošle godine osuđen u Hrvatskoj zbog falsifikovanja pasoša.

Srbija ga ne potražuje i ne postoji nijedna potjernica za njim koja je raspisana u našoj zemlji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.