Avion Air Montenegra sletio u Podgoricu: Ne letu bio 101 putnik iz Crne Gore i još osam zemalja
Naši državljani na putu kući, Foto: Ministarstvo vanjskih poslova

Iz Tel Aviva

Avion Air Montenegra sletio u Podgoricu: Ne letu bio 101 putnik iz Crne Gore i još osam zemalja

Crnogorski državljani sletjeli su jutros na podgorički aerodrom u ranim jutarnjim satima, oko 05:45 sati. Iz Ministarstva vanjskih poslova saopštili su da je doputovao 101 putnik, iz Crne Gore i još osam zemalja.

"Avion Air Montenegro iz Tel Aviva sletio u Podgoricu. Doputovao je 101 putnik, iz Crne Gore i još osam zemalja", istakli su iz Ministarstva vanjskih poslova.

Kazali su da su posebno zahvalni posadi koja je realizovala let, na primjeru hrabrosti i profesionalizma.

"Crna Gora je ponosna na vas", napisali su na društvenoj mreži X.

Avion kompanije "To Montenegro" otputovao je sinoć u 23.05 časova sa podgoričkog aerodroma ka Tel Avivu.

Podsjećamo, Vlada Crne Gore usvojila je na jučerašnjoj telefonskoj sjednici Informaciju o potrebi hitne evakuacije crnogorskih građana iz Izraela.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.