“Stvoreni temelje za rješenje svih pitanja između države i Jugopetrola“
Aleksandar Damjanović

Damjanović potvrdio

“Stvoreni temelje za rješenje svih pitanja između države i Jugopetrola“

Uz aktivan angažman i iskazanu dobru volju svih strana, nakon dvije decenije stvoreni su dobri temelji da se otvorena pitanja između države i Jugopetrola riješe na zadovoljstvo obje strane, saopštio je ministar finansija Aleksandar Damjanović.

On je na sastanku sa predstavnicima Helleniq Energy holdinga i kompanije Jugopetrol, kazao da ta pitanja uključuju imovinu na lokacijama Lipci, Bijelo Polje i Bar.

Damjanović se sastao sa direktorom za međunarodne poslovne aktivnosti u pomenutom holdingu, Kostantinosom Karachaliosom u cilju inicijalizacije razgovora o rješavanju dugogodišnjih neriješenih imovinskih i ostalih pitanja.

“Današnji dijalog početak je razgovora o potencijalnim modelima za finalno usaglašavanje i dostizanje sporazuma između interesnih strana o svim pojedinostima poslovnog odnosa u proteklom periodu, kao i vidovima saradnje u budućnosti“, navodi se u saopštenju.

Na nivou relevantnih radnih timova, komunikacija na ove teme biće, kako se zaključuje, intenzivirana u narednom periodu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.