Kremlj se oglasio o zdravstvenom stanju lidera Čečenije Ramzana Kadirova
Ramzan Kadirov

Kremlj se oglasio o zdravstvenom stanju lidera Čečenije Ramzana Kadirova

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov odgovarao je napitanja novinara o zdravstvnom stanju čečenskog lidera Ramzana Kadirova, poslije navoda na društvenim mrežama, prema kojima je 46-godišnji Kadirov teško bolestan.

Portparoli lidera Čečenije nisu odgovorili na ponovljene telefonske pozive povodom zdravlja svog vođe.

Prema nekim glasinama Kadirov je liječen u moskovskoj bolnici.

“Nemamo informacija o tome“, rekao je novinarima Peskov.

“U svakom slučaju, predsednička administracija teško može da izda zdravstvene potvrde, pa vam nemamo šta reći o tome“, dodao je.

Portparol ukrajinske tajne službe je prošle nedjelje izjavio da se zdravstveno stanje Kadirova “pogoršalo“ i da je “ozbiljno“.

Kadirov je u nedjelju na svom Telegramu objavio video u kojem se smješka i govori u kameru, u cilju opovrgavanja glasina o svom zdravlju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.