SD povodom Dana oslobođenja Berana: Sloboda je trajno pregalaštvo za očuvanje i unapređenje društva
Socijaldemokrate

SD povodom Dana oslobođenja Berana: Sloboda je trajno pregalaštvo za očuvanje i unapređenje društva

Dan oslobođenja Berana, kao jedan od najsvjetlijih, ali i najzapostavljenijih datuma u istoriji našeg grada, trebalo bi da predstavlja inspiraciju za buduće generacije da uvažavaju vrijednosti slobode, jednakosti i solidarnosti, izvojevane na krilima antifašističke borbe, poručeno je iz Opštinskog odbora Socijaldemokrata Berana.

”Naši preci su svojim žrtvama i hrabrošću ispisali put ka slobodi, a mi smo danas tu da je čuvamo i njegujemo. Ovaj datum nas obavezuje da gradimo zajednicu koja cijeni slobodu, toleranciju i ravnopravnost. Stoga, na Dan oslobođenja Berana, obnavljamo svoju obavezu da gradimo društvo u kojem će ove vrijednosti biti zaštićene”, naveli su iz OO SD Berane.

Socijaldemokrate Berana naglašavaju da moramo biti svjesni obaveze da stalno doprinosimo kontinuitetu borbe za oslobođenje, jer sloboda nije jednokratna pobjeda, već trajno pregalaštvo za očuvanje i unapređenje društva.

”Dok ponosno obilježavamo ovaj veliki datum, neka nas privrženost i ljubav prema slobodi vode ka svjetlijoj i pravednijoj budućnosti. Živjelo Berane i neka je vječna Crna Gora”, zaključili su iz SD Berana.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.