DPS Berane: Katastrofalno loše stanje u Beranama, slika nesposobne lokalne vlasti
Demokratska partija socijalista

DPS Berane: Katastrofalno loše stanje u Beranama, slika nesposobne lokalne vlasti

Opštinski odbor Demokrata Berana svojim, kao i uvijek, jalovim saopštenjem pokušava da demantuje video zapise i fotografije iz centra Berana, sa obale Lima, o čemu smo obavijestili javnost i pozvali nadležne institucije da reaguju, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u tom gradu.

“U svom besmislenom pokušaju skidanja odgovornosti sa lokalne izvršne vlasti, u kojoj učestvuju, i prizemne odbrane svoje nesposobnosti, pokušavaju da za ovo katastrofalno loše stanje u Beranama okrive DPS“, kazali su iz te partije.

Poručuju da njihova “nesposobnost, kao i nesposobnost koalicionih partnera sa kojima vršite lokalnu vlast, traje od prvih dana preuzimanja vlasti, pa nikog ne čudi što je naš grad zapušten u svim segmentima. Nećemo vas, ovom prilikom, podsjećati na vaša izborna obećanja, to ćemo drugi put, koja vam samo iluzorno stoje na predizbornim dokumentima, a od realizacije nula“.

Iz DPS-a su podzvali nadležne lokalne institucije da riješe probleme odlaganja smeća na obali Lima i ostalim divljim deponijama, da se bave poslom zbog kojih postoje, a državne institucije da sprovedu zakon i odgovorne sankcionišu.

“Nažalost, i ovo besmisleno, neznaveno saopštenje Demokrata pokazuje njihovu nespremnost da se realno sagleda i riješi ogroman problem na koji smo ukazali. Fotografije koje i ovih dana idu iz centra Berana su prava slika nesposobne beranske lokalne vlasti“, zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.