Ukrajinac izazvao saobraćajnu nesreću, kažnjen sa 2.000 eura
Ilustracija

Sud za prekršaje u Budvi izrekao kaznu

Ukrajinac izazvao saobraćajnu nesreću, kažnjen sa 2.000 eura

Sutkinja Suda za prekršaje u Budvi - odjeljenja u Ulcinju Anka Kekić je okrivljenom Z.E. (1979), državljaninu Ukrajine izrekla jedinstvenu novčanu kaznu u iznosu od 2.000 eura jer je izazvao saobraćajnu nezgodu sa materijalnom štetom u alkoholisanom stanju.

"Državljanin Ukrajine Z.E. (1979) je sankcionisan jer je izazvao saobraćajnu nezgodu sa materijalnom štetom, u alkoholisanom stanju, nakon čega je i napustio lice mjesta saobraćajne nezgode", saopšteno je iz Suda za prekršaje u Budvi. 

Osim kazne, kako su kazali, izrečena mu je i zabrana upravljanja vozilima na teritoriji Crne Gore u trajanju od 6 mjeseci.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.