U Parizu velika eksplozija gasa: Požar u nekoliko zgrada, više desetina povrijeđenih
Foto: Reuters

U Parizu velika eksplozija gasa: Požar u nekoliko zgrada, više desetina povrijeđenih

U pariskom petom arondismanu došlo je do eksplozije gasa, što je dovelo do požara u nekoliko zgrada, saopštili su lokalni zvaničnici, prenio je Gardijan.

Rojters prenosi da je najmanje 16 osoba povrijeđeno, od kojih je sedam u kritičnom stanju.

Policija je poručila građanima da izbjegavaju oblast Val de Gras nakon što se srušila fasada jedne zgrade a vatra se proširila na susjedne zgrade, piše Gardijan.

Nešto posle 17 časova mještani su rekli da su dogodila jedna velika i jedna manja eksplozija. Očevidac je za radio France Info rekao da je “bilo šokantno“.

“Začula se eksplozija, prvo sam pomislio da je auto uletio u radnju sve se razbilo, sve je popadalo. Izletio sam napolje, ostavio sam otvorena vrata, ni ključeve nisam ponio. Frižider je bio smrskan, sve je bilo polomljeno, izletio sam i ne znam šta se desilo“, rekao je menadžer jedne prodavnice hrane koja se nalazi blizu mjesta na kojem se dogodila eksplozija.

Policija, vatrogasne službe i Hitna pomoć izašle su na lice mjesta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.