Požar na vozilu u Podgorici ispod Gorice podmetnuo komunalni policajac?
Ilustracija

Požar na vozilu u Podgorici ispod Gorice podmetnuo komunalni policajac?

Službenik Komunalne inspekcije A. M. (46) podmetnuo je požar danas na parkingu “Parking servisa” ispod brda Gorica u Podgorici, pri kome je potpuno izgorjelo jedno vozilo, a vatra zahvatila još dva automobila. Priveden je u policiju.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, riječ je o A. M. (46).

“Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ – Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su u kratkom roku rasvijetlili podmetanje požara na vozilu koje je se nalazilo na parkingu “Parking servisa“, a koji se proširio na još tri vozila. U službene prostorije policije doveden je A.M. (46), a koji je službenik Komunalne inspekcije”, navodi se u saopštenju.

Podsjetili su da je podgoričkoj policiji danas oko 9.30 sati prijavljeno da je došlo do požara na jednom vozilu koje je bilo parkirano na parkingu „Parking servisa“, a koji se proširio na još tri vozila.

“Službenci Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada lokalizovali su požar. Na licu mjesta pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica izvršili su uviđaj, a nakon preduzetih operativnih, kao i istražnih mjera i radnji, došli su do identiteta lica za koje se sumnje da je izazvalo predmetni požar. A.M. je lociran i doveden u službene prostorije policije, a u toku su dalje policijsko – tužilačke mjere i radnje o čijem ishodu će javnost biti obaviještena”, zaključeno je u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.