Požar na parkingu ispod Gorice, izgorjelo auto koje tu godinama stoji
Foto: Oči Podgorice

Požar na parkingu ispod Gorice, izgorjelo auto koje tu godinama stoji

U požaru koji je zahvatio parking ispod brda Gorica u Podgorici, potpuno je izgorjelo jedno vozilo, a vatra je zahvatila još dva automobila.

Kako je saopšteno iz Službe zaštite i spašavanja požar je ugašen u 09.43 sata.

“U 09.28 sati Služba zaštite i spašavanja primila je prijavu da gori automobil na parkingu iza Gradskog stadiona. Na lice mjesta upućene su dvije posade sa sedam vatrogasaca. Izlaskom na lice mjesta ustanovljeno je da su požarom zahvaćena tri automobila, od kojih je jedan u potpunosti izgoreo”, navodi se u njihovoj objavi na društvenim mrežama.

Video snimak požara objavila je i Fejsbuk stranica "Oči Pogdorice", a kako navode radilo se o jednom od vozila koje je tu godinama parkirano, pa je požar mogao da se očekuje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.