Krivokapić: Ti si Milojko budući premijer

Krivokapić: Ti si Milojko budući premijer

Bivši premijer i jedan od osnivača Demohrišćanskog porketa Zdravko Krivokapić podržao je Pokret Evropa sad i njegovog lidera Milojka Spajića pred predstojeće parlamentarne izbore.

- Na ovim izborima Crna Gora ima istorijsku šansu da raskrsti sa nacionalizmom i pruži priliku mladim, obrazovanim i naprednim ljudima da preporode ovu magičnu zemlju. Iz tog razloga pružam bezrezervnu podršku Pokretu Evropa sad i Milojku Spajiću. Ti si Milojko budući premijer, iako su se mnoge sile urotile protiv tebe - istakao je Krivokapić u Tviter objavi.

On je pozvao sve crnogorske građane koji žele razvijenu, bogatu i pomirenu Crnu Goru da podrže, kako je rekao, jedinstvenu viziju Milojka Spajića.

- Evropi sad 2 ne vjeruju skoro isti oni koji su sumnjali u Evropu sad 1. Evropa sad 2 će se realizovati po sličnom modelu kao i Evropa sad 1. Zbog svega navedenog, 11. juna SVI za broj 11. Vrijeme je - poručio je Krivokapić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.