Nikolić: Upotreba policijskog aparata u cilju zastrašivanja građana, očajnički potez nelegitimne vlade i njenog premijera

Nikolić: Upotreba policijskog aparata u cilju zastrašivanja građana, očajnički potez nelegitimne vlade i njenog premijera

Upotreba policijskog aparata u cilju zastrašivanja građana predstavlja očajnički potez nelegitimne vlade i njenog premijera, kako bi se ovim nedjelom preporučio za neke nove političke saveze, saopštio je portparol DPS-a Miloš Nikolić.

“Nakon brutalnih akcija upadanja u kuće naših aktivista, maltretiranja i zastrašivanja veoma je jasno zašto je u blic krigu protivzakonito smijenjen direktor policije. Ipak, poručujemo im da što više pokušavaju da pritiskaju i uplaše ljude, to će nanijeti veću štetu svom favoritu, jer brutalna akcija rađa samo jači otpor i reakciju”, navodi Nikolić.

Prema njegovim riječima, i naravno time propali premijer i njegov isti takav ministar povećavaju šanse da zauvijek i oni i njihova URA nestanu sa političke scene Crne Gore.

“Što su i zaslužili”, zaključio je Nikolić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.