Dobardžić: Do izbora najavljeno 10 čarter letova, mahom iz Luksemburga
Ilustracija

Dobardžić: Do izbora najavljeno 10 čarter letova, mahom iz Luksemburga

U susret drugom krugu predsjedničkih izbora od današnjeg dana do 2. aprila najavljeno je 10 čarter letova koji su vezani za Luksemburg i Poljsku, kazao je predsjednik Odbora direktora Aerodroma Crne Gore Eldin Dobardžić.

"Ono što su posljednji podaci je da imamo najavljenih 10 čarter letova koji su mahom vezani za Luksemburg. Par njih će obavljati kompanija iz Poljske. Tako da je to taj broj", kazao je on u emisiji "Dobro jutro Crna Goro.

Istakao je da postoji mogućnost da se u posljednjem trenutku taj broj uveća.

Drugi krug predsjedničkih izbora biće održan 2. aprila. Najviše glasova u prvom krugu su osvojili aktuelni šef države i lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović i zamjenik predsjednika Pokreta Evropa sad Jakov Milatović. Đukanović je ranije saopštio da računa na glasove iz dijaspore. 

Pravo glasa u drugom krugu izbora za predsjednika Crne Gore, koji će biti održani u nedjelju, ima 542.154 građana.

“Birački spisak povodom drugog kruga izbora za predsjednika Crne Gore, zakazanih za 2. april, ostao je nepromijenjen u odnosu na birački spisak po kojem je održan prvi krug izbora 19. marta”, saopšteno je iz MUP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.