Mandić: Hoćemo da gradimo budućnost koja je zasnovana na poštovanju tradicije
Foto:Pobjeda

Mandić: Hoćemo da gradimo budućnost koja je zasnovana na poštovanju tradicije

Predsjednički kandidat Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić iskoristio je svoje biračko pravo i glasao na predsjedničkim izborima. Tada je poručio da je pred nama novo poglavlje u kojem bi trebalo da gradimo budućnost "koja je osnovana na poštovanju tradicije".

- Danas je veliki dan za Crnu Goru, mi imamo obavezu da nastavimo tamo gdje smo stali 30. svgusta 2020. godine. - poručio je Mandić.

Dodao je da je u tom kontekstu i vodio kampanju.

- Poslije te velike pobjede i pobjeda na lokalnom nivou - gdje je parlamentarna većina preuzela većinu opština, ostalo je još ovo važno mjesto sa koga će da se kreira politika pomirenja, koja će voditi snažnu borbu protiv korupcije i kriminala i koja će da podstiče ekonomski razvoj Crne Gore - poručio je Mandić.

Rekao je da bi trebalo da "raskinemo" dosadašnjom praksom u Crnoj Gori i da istjerujemo kriminal i korupciju - a uspostavljamo "sjeme stare Crne Gore - kada su se poštovale tradicionalne vrijednosti".

- Hoćemo da gradimo budućnost koja je osnovana na poštovanju tradicije. Uspostavljamo Crnu Goru koja će poštovati ljude koji vrijedno rade i koja otvara svoja krila i njedra za svakog sina da ima platu i da može fino da živi - dodao je Mandić.

Poručio je da će u Crnoj Gori ravnopravni biti Crnogorci, Srbi, Bošnjaci i Albanci, te da će svaki građanin dobiti pravdu.

- Nećemo više imati korumpirane sudove nego će građani dobijati pravdu u skladu sa Ustavom i zakonom. Svaki građanin koji bude tražio posao moraće da dobije adekvatan odgovor da od onih koji vrše vlast - optimističan je Mandić.

Rekao je da ćemo morati da uposlimo i one sa strane ljeti, a ne samo one koji čekaju na birou rada, prenosi Pobjeda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.