Abazović: Nijedna kriminalna struktura neće upravljati državnim organima Crne Gore
Dritan Abazović

Abazović: Nijedna kriminalna struktura neće upravljati državnim organima Crne Gore

Pipci organizovane kriminalne hobotnice u Crnoj Gori ne bi bili ovoliko snažni da ih nema u mnogim institicijama države Crne Gore, kazao je premijer Dritan Abazović nakon sjednice za Nacionalnu bezbjednost.

On je dodao da je Crna Gora u specifičnoj situaciji.

"Ni kavački klan ni škaljarski klan ni bilo koja kriminalna organizacija neće upravljati državnim organima Crne Gore, što ranije nije bio slučaj", je Abazović.

Kako je rekao, radi se o više tona i vrijednosti koja sigurno na crnom tržištu iznosi preko 100 miliona eura.

"Želimo posebno da zahvalim svim članovima Vijeća za nacionalnu bezbjednost, posebno glavnom specijalnom tužiocu Vladimiru Novoviću i drugim tužiocima koji su uključeni u ove aktivnosti, ministru unutrašnjih poslova Filipu Adžiću i svima koji su uključeni u ovu akciju", rekao je Abazović.

Abazović je dodao da ovo nije kraj akcije.

Rekao je da će početak ove akcije označiti zemljotres za kavački i škaljarski klan i sve koji su konektovani sa njima.

"Ovo je velika opomena za sve nas da u narednom periodu idemo još snažnije u čišćenje  svih institucija  u bezbjednosnom  sektoru i institucija koje se tiču pravde", rekao je Abazović. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.