Guinness objavio novu knjigu rekorda, ovo su neki od junaka

Neobičan svijet

Guinness objavio novu knjigu rekorda, ovo su neki od junaka

Prođite kroz klipove koja smo izdvojili i upoznajte se s ljudima i životinjama čije su vještine ili karakteristike uvrštene u novo izdanje. Vjerujemo da će vas zainteresovati.

Guinnessova knjiga rekorda za 2014. godinu od četvrtka se nalazi u prodaji te će biti jednako zanimljiva kao i sva prethodna izdanja.

Ove godine su nam urednici predstavili psa koji na stražnjim šapama prelazi uže dugačko 3,5 metara za 18.22 sekunde, kozu koja fantastično vozi skateboard, ženu koja može istrčati stotinu metara u štiklama za 14.531 sekundi, čovjeka koji je sakupio najviše usisavača (322 modela), najmanjeg psa na svijetu (9,65 centimetara)...

O nekima od njih ste već imali priliku čitati na stranicama 24sata, a da biste baš sve rekordere i rekorde dobili na uvid, ipak će biti potrebno kupiti knjigu.

U svakom slučaju prođite kroz videe koja smo izdvojili i pogledajte kako mladi Rohan Kokane 'u špagi' na rolama prolazi ispod kombija, kako izgleda dosad najveći hodajući robot na svijetu i što sve može izvesti čudesna filipinska žena od gume Leilani Franco.