Zbog ugrožavanja sigurnosti i nasilničkog ponašanja u Herceg Novom uhapšena jedna osoba
Ilustracija

Zbog ugrožavanja sigurnosti i nasilničkog ponašanja u Herceg Novom uhapšena jedna osoba

Policiji je u Herceg Novom 8. marta prijavljeno od strane trećeg lica da je u Igalu na platou ispred jedne benziske stanice nepoznato lice fizički napalo jednog vozača nakon čega je u neposrednoj blizini njegovog vozila ispalilo nekoliko hitaca iz pištolja.

Pripadnici hercegnovske policije su izašli na lice mjesta gdje nisu zatečena pomenuta nepoznata lica, izvršen je uviđaj, te su prikupljena obavještenja od više osoba.

"Intenzivnim radom na terenu i u saradnji sa nadležnim tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom, policija je identifikovala oštećenog, a onda i osobu za koju se sumnja da je oštećenog fizički napala i nakon toga upotrijebila pomenuto oružje", saopšteno je iz UP-a.

Riječ je o N.L. (57) kojem se na teret stavljaju krivično djelo ugrožavanje sigurnosti i krivično djelo nasilničko ponašanje i on je lišen slobode.

Oružje koje je, kako se sumnja, upotrijebljeno ovom prilikom, oduzeto je od N.L. i poslato na potrebna vještačenja u Forenzički centar u Danilovgradu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.