Bolsonaro podni zahtjev za američku turističku vizu
Žair Bolsonaro

Bolsonaro podni zahtjev za američku turističku vizu

Bivši brazilski predsjednik Žair Bolsonaro je podnio zahtjev za šestomjesečnu turističku vizu, kako bi ostao u Sjedinjenim Američkim Državama, rekao je njegov advokat, uprkos pozivima da se sve američke vize koje posjeduje Bolsonaro povuku nakon nasilnih protesta u Braziliji.

SAD su primile njegov zahtjev krajem prošle nedelje, prema njegovom advokatu Felipeu Aleksandreu, koji je dodao da će poraženi lider brazilske desnice ostati u Sjedinjenim Državama dok se njegov zahtjev čeka.

“Želio bi da uzme malo slobodnog vremena, razbistri glavu i uživa u turizmu u Sjedinjenim Državama, nekoliko mjeseci prije nego što odluči šta će biti njegov sledeći korak“, rekao je Aleksandre.

Bivši predsjednik Bolsonaro je otišao iz Brazila u Floridu, dva dana prije inauguracije novog predsjednika Lule 1. januara, a njegova trenutna viza uskoro ističe.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.