Đukanović na sastanku sa Zaracinom

“Neophodno hitno rješavanje krize u Crnoj Gori, izbor sudija Ustavnog suda prvi obavezni korak ka tome“

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović razgovarao je sa specijalnim izaslanikom njemačke vlade za Zapadni Balkan Manuelom Zaracinom. Sa sastanka je iskazana poruka o neophodnosti hitnog rješavanja krize u Crnoj Gori, ističući da je izbor sudija Ustavnog suda prvi obavezni korak ka tome.

“Još jedna dobra prilika za otvorenu razmjenu mišljenja sa specijalnim izaslanikom njemačke vlade za Zapadni Balkan Manuelom Saracinom”, naveo je Đukanović na Tviteru.

On je kazao da visoko cijenimo pažnju koju Njemačka u kontinuitetu posvećuje Crnoj Gori i regionu.

“Iskazana jasna poruka o neophodnosti hitnog rješavanja krize u Crnoj Gori ukoliko želimo bilo kakav pozitivan aspekt u narednom Izvještaju EK o napretku. Izbor sudija Ustavnog suda prvi obavezni korak ka tome”, istakao je Đukanović.

Predsjednik države poručio je da je prisustvo naših partnera potrebnije nego ikada, ukoliko želimo Crnu Goru i Zapadni Balkan u Evropi.

“Puna saglasnost o značaju politike proširenja za zajedničku stabilnost”, naglasio je Đukanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.