Stanić: Vlada da ne stoji iza posjete ministara ona bi ih i smijenila
Mirko Stanić, Foto: Socijaldemokratska partija

“Privatno se ne ide na državni skup, jer su ministri političke ličnosti“

Stanić: Vlada da ne stoji iza posjete ministara ona bi ih i smijenila

Da Vlada Crne Gore ne stoji iza posjete ministara, ona bih i smijenila, kazao je portparol SDP-a Mirko Stanić komentarišući izjavu Vlade da oni nisu delegirali ministre Aleksandra Damjanovića i Marka Kovača koji su juče prisustvovali neustavnom danu RS.

Privatno se, kaže Stanić, ne ide na državni skup, jer su ministri političke ličnosti.

“Sada je svima jasno da ministri Vlade Dritana Abazovića sjede u prvom redu dok se dodjeljuje orden Putinu i slave neustavni datum“, napisao je Stanić na Tviteru. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.